Tyfuslijers in Belgisch slachthuis kunnen de Pleuris krijgen.

Varkensleed.Nieuws Barendrecht – De pleuris voor deze werknemers – Als alle medewerkerks van een slachthuis in Belgie die de varkens hun oren afsnijden om zo de herkomst van het varken te doen wegnemen en de beesten slepend naar de slacht brengen en ophangen aan een poot terwijl de beestjes stikken in hun eigenbloed nou eens lekker de pleuris krijgen dat zou heeeel fijn zijn. Ook hun kinderen en ouders kunnen de pleuris krijgen. Sterven met hetzelfde leed als dat ze deze diertjes aandoen.

Varkensleed

Een Belgische slachthuis ligt onder vuur nadat ‘weerzinwekkende beelden van onvoorstelbaar dierenleed’ naar buiten zijn gebracht. Het vlees van het slachthuis ligt ook in de schappen van zestig Nederlandse keurslagerijen. Neem nooit meer varkensvlees a.u.b. nadat u dit filmpje hebt gezien heeft u geen trek meer.

Bekijk hier het filmpje. Echt onmenselijk.
Barendrecht nieuws.Nieuws uit en in Barendrecht. Het dierenleed is niet te overzien in Belgisch slachthuis. Mens onterend. Barendrecht in het nieuws.Barendrecht met het nieuws over dierenmishandelingen.

Happy nieuws Barendrecht. Nieuws met een korreltje zout!
/wp-content/uploads/2017/03/varken2.jpg

One thought on “Tyfuslijers in Belgisch slachthuis kunnen de Pleuris krijgen.”

Comments are closed.


free counter
Scroll Up