ZATERDAG: BARENDRECHT ONTVANGT HFC

Het vlaggenschip van BVV Barendrecht speelt zaterdag de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe Tweede Divisie seizoen. De rood/witten ontvangen dan Koninklijke HFC.

Barendrecht begon de competitie vorige week met een 1-0 nederlaag bij Spakenburg. De ploeg van de nieuwe trainer Albert van der Dussen had recht op een punt, maar moest door een afstandsschot van Spakenburg toch een nederlaag slikken. Ook HFC begon het seizoen overigens met een nederlaag; FC Lienden was in de openingsronde van 2-1 te sterk voor de Haarlemmers.

Van der Dussen moet het zaterdag in ieder geval stellen zonder Daniël Esajas, die tot de winterstop ontbreekt nadat hij in het oefenduel met Zwaluwen geblesseerd raakte. Ook buitenspeler Ramy Salem is nog minimaal tot de winterstop uitgeschakeld als gevolg van een blessure die hij eind vorig seizoen opliep. Vooral in de voorhoede is het dus puzzelen voor de trainer. Hij kan zaterdag wel weer beschikken over Jeffrey Aarts: de centrale verdediger zat in de openingswedstrijd nog een schorsing van vorig seizoen uit, maar is tegen HFC weer inzetbaar.

Ook bij HFC staat een nieuwe trainer aan het roer. Gert Jan Tamerus, vorig seizoen als routinier nog een basiskracht in de koninklijke formatie, werd deze zomer benoemd tot trainer van de zondagploeg. Vorig jaar boekte HFC in Haarlem een ruime zege op Barendrecht (5-1), maar gingen de rood/witten op de eigen Bongerd wel met de drie punten aan de haal (1-0).

De wedstrijd tussen Barendrecht en HFC wordt zaterdag op het vertrouwde tijdstip van 14.30 uur afgetrapt op sportpark De Bongerd.

Source: bvv

Happy nieuws Barendrecht. Nieuws met een korreltje zout!

free counter
Scroll Up