Zweedse tieners nodigden Afrikanen uit voor feestje

VerkrachtingenZweedse tieners nodigden Afrikanen uit voor feestje – eindigde in geweld en verkrachting

Echt nieuws – Veroordeeld: Een van de Afrikanen veroordeeld tot 2 jaar en 6 maanden gevangenis voor verkrachting van twee Zweedse meisjes en zware mishandeling van een jongeman die bijna het leven verloor. 

Drie Zweedse tienermeisjes en een vriendje hadden twee Afrikaanse mannen uitgenodigd voor een klein feestje in Kista in Stockholm. De avond eindigde met een bijna doodgeslagen vriendje en een verkracht meisje.
De vier vrienden hadden zich op een vrijdagavond verleden jaar november verzameld in een appartement in Kista om eten te koken, socializen, en wat cider drinken.

Omdat ze een beetje meer feestelijk stemming wilden creëren besloten ze om een paar andere mensen uit te nodigen. Een van de jonge vrouwen contacteerde een 21-jarige Liberiaanse man die ze vaag kende, die op zijn beurt een 19-jarige uit Kenia naar het feestje zou meenemen.

Verkrachting ZwedenPochte op Snapchat: “Ik heb een man gedood”

De Afrikanen begon al vrij snel met seksuele avances te maken in de richting van de meisjes, die vervolgens hen verzochten het appartement te verlaten. De Afrikanen spoten daarop met pepperspray in het gezicht van het vriendje van een de meisjes en overweldigden hem met stompen en schoppen, onder andere op zijn hoofd, terwijl hij op de grond lag. Het ernstige geweld werd voortgezet nadat hun slachtoffer het bewustzijn had verloren, de tienermeisjes dachten dat hij dood was.

Daarna plaatste de 21-jarige Afrikaan een film op Snapchat waar hij, onder het bloed, pochte dat hij “een man gedood” had.

Door de zware mishandeling belande de jongeman, volgens de uitspraak van het gerechtshof, in een levensbedreigende toestand, hij had op verschillende plekken hersenbloedingen, botbreuken, en over zijn hele lichaam ernstige zwellingen, blauwe plekken, en wonden. Hij is lichamelijk hersteld maar heeft last van geheugenverlies en concentratiestoornissen.

Trok haar aan haar haren in de slaapkamer

Toen een van de meisjes probeerde de mishandeling te stoppen nam de 19-jarige haar in een wurggreep, duwde haar tegen de muur totdat ze haar adem verloor, en smeet haar neer op de grond.

Daarna greep hij het haar van het meisje en sleepte haar naar de slaapkamer.

– Als je gaat schreeuwen sla ik je in elkaar, verklaarde de Afrikaan tegen de jonge vrouw, die na de mishandeling volledig verlamd van angst was.

Hij hield zijn handen om haar hals, terwijl hij haar verkrachtte. Het was pas toen een buurman het appartement binnenkwam dat het meisje van de Afrikaan wist te ontsnappen.

https://youtu.be/pLCWbrWqe1Y

Heeft al eerder een Zweedse verkracht

De 19-jarige Keniaan is voor zware mishandeling, aanranding en verkrachting veroordeeld tot twee en een half jaar gevangenisstraf. Hij is in deze rechtszaak ook veroordeeld voor een verkrachting van een ander meisje in Johanneshov in mei 2016. Volgen het arrest wordt hij uit Zweden geporteerd, maar is over tien jaar weer welkom in Zweden.

Zijn 21-jarige kameraad uit Liberia is voor zware mishandeling tot drie jaar gevangenisstraf veroordeeld. Hij is al eerder veroordeeld voor een zeer groot aantal misdaden – zoals diefstal, zware mishandeling, mishandeling, en geweld tegen een ambtenaar – maar ontkomt deze keer ook weer een deportatie terug naar Afrika.

Bron: http://www.friatider.se/v-lds-och-v-ldt-ktskaos-n-r-ungdomar-bj-d-afrikaner-till-fest

Ook hier in Nederland zijn sommige vrouwen wel gecharmeerd van deze heren: Hier.
SWEDISH POLICE CHIEF Warns Women And Girls: “Don’t Go Out After Sunset Or You Will Be Raped Or Worse.  Hier.

Happy nieuws Barendrecht. Nieuws met een korreltje zout!

free counter
Scroll Up