Nieuws uit Barendrecht.

De Happy complotter met het laatste nieuws over Barendrecht.

Barendrechtseweg in Barendrecht is lang.

Nieuws over Eksterogen en Eeltpitten.

Milieu in Barendrecht weet wat, tering niet normaal. Met die pleurisbakken in je tuin en alsnog wordt het naar Heerenveen gereden. Lekker goed voor het milieu.
Sloop Rijnstraat Barendrecht:- Na de PEFAS en meer onzin dat de nieuwbouw aan de Rijnstraat deed stagneren is er nu wel een heel ongebruikelijk probleem.
Zijn het vleermuizen die wettelijk beschermd zijn, illegale vluchtelingen of teveel CO2, Groenlinks gezeik of stikstof waardoor de sloop niet door kan gaan?
Neen, het is een ware geestverschijning in het gebouw dat tot een tijd geleden gebruikt is door het Edudelta College.
Hierboven op de foto ziet u achter het raam boven ‘De Geestverschijning’. Met speciale spookcamera gefilmd.
Geestverschijningen in Barendrecht:- Indien deze geestverschijning niet verdwijnt zal de sloop aan de Rijnstraat Barendrecht geen doorgang kunnen vinden.
Geesten zijn zielen of energieën van overleden mensen of dieren die hun rust nog niet hebben gevonden of nog niet weten dat ze dood zijn.
Meestal gaat het hier om een ‘dood lijk’. Omdat Barendrecht is ontstaan uit een drassig gebied met veel water voelen de geesten zich prettig in deze omgeving.
Sommige vrouwen in Barendrecht zijn daarom ook wat vochtiger dan gemiddeld.
AD oliebollentest. Dikke geesten:- Geesten heb je in alle vormen.
Er zijn geesten gesignaleerd hier in Barendrecht in de vorm van een oliebol!
Adje V uit Barendrecht was zo’n verschijning. Ad was bij leven 155 kg.
Na zijn dood verscheen hij als oliebol op de Middenbaan op een vrijdagavond.
Verschijningen:- Men ziet ook vaak in Barendrecht de orbs of de lichtbollen.
Let op, verwar lichtbollen niet met stofdeeltjes die je soms op je foto ziet.
Een lichtbol heeft een egale vorm wat je van een pluisje niet kan zeggen.
De orbs zijn de meest voorkomende verschijningen bij geestverschijningen.
Men neemt deze meestal waar door middel van goede camera apparatuur.
Greetje Barendrecht.
Greetje uit Barendrecht.
Onderzoek door Cor du Roy:- De gemeente heeft amateuronderzoeker op het gebied van paranormale activiteiten en tevens amateurgynacoloog Cor du Roy uit Barendrecht verzocht om deze geestverschijning te onderzoeken.
Met speciale apparatuur en een dosis lef is Cor ’s nachts naar binnen gegaan in het voormalige gebouw van het Edudelta College aan de Rijnstraat in Barendrecht.
Binnenlandsebaan levensgevaarlijk volgens Greetje:- Overdag is dit te gevaarlijk doordat de Binnenlandsebaan een beetje gevaarlijk is aangelegd en men daar erg moet opletten om niet doodgereden te worden, maar goed…
Omdat Cor zelf paranormaal begaafd is maakte hij snel contact met deze geestverschijning. Hij was er al snel achter dat deze geestverschijning niet kwaadwillend is maar dat ‘het’ er gewoon naar haar zin heeft in het pand aan de Rijnstraat.
Tijden veranderen:- Al klaagt Greetje wel dat er steeds meer Nederlandse gezinnen zijn vertrokken en dat ze de wijk snel achteruit heeft zien gaan… Ach, het ruikt hier af en toen een beetje omdat de vuilniszakken weken in de brandende zon staan, zeker te lui om ze in de ondergrondse container te gooien?
Ook de wekelijkse vrijdagmarkt laat ze aan zich voorbij gaan. Ik ga niet op een markt lopen die verdeeld is in tweeën, dat is de samenleving al! Tilburger (19) op de fiets achtervolgd en beroofd van telefoon. Lees verder... 18 dec. 2019:- Acht jongens mishandelen man met stroomstootwapen op basketbalveldje in Utrecht. Lees verder... De afsluitingen gingen door voor de Sierra Foothills in het noordelijke centrale deel van de staat en het North Bay-gebied buiten San Francisco, waarbij Pacific Gas Electric Co. van plan was de stroom te herstellen nadat het zijn apparatuur op windschade had geïnspecteerd. LEZEN: Rapporten: PG is mogelijk 2 meer bosbranden begonnen in Californië.
PG zegt dat de zogeheten "openbare veiligheid stroomuitschakelingen" die vorige maand begon, nog 10 jaar zou kunnen doorgaan omdat het bedrijf zijn infrastructuur bijwerkt om veerkrachtiger te zijn tegen sterke wind, waardoor belanghebbenden bezorgd zijn dat de aanpak zou kunnen leiden tot grotere economische ongelijkheden terwijl de staat wordt geconfronteerd met de gevolgen van klimaatverandering. De stroomuitval, maken ze zich zorgen, kan mensen ertoe aanzetten om eeniedereen voor zichzelf" -mentaliteit aan te nemen. Degenen die in staat en bereid zijn te verhuizen of zich aan te passen, zullen. Degenen die dat niet kunnen, zullen het niet doen. Rijke gemeenschappen kunnen ervoor kiezen om PG af te schaffen om van het net te gaan en hun eigen betrouwbaardere energiebron te creëren. Barendrecht;- Mensen met geld kunnen hun huizen vuurvast maken of privébrandweerlieden inhuren om hun bezittingen te beschermen. Overgebleven klanten die ver van stadscentra in minder welvarende buurten wonen, zouden elke financiële last op zich nemen die PG met zich meebrengt, terwijl het probeert te betalen voor dure upgrades van zijn infrastructuur. Maar Alex Jackson, een senior advocaat bij de Natural Resources Defense Council, die werkt aan klimaatwetgeving en -beleid in Californië, zegt dat dit soort dystopisch denken problematisch is en niet de noodzakelijke systemische veranderingen moet blokkeren. We moeten die verleiding weerstaan, want dat is de weg die de Californiërs het meeste risico loopt om de last en het gevaar te dragen," zegt Jackson.

Nieuwsfeiten Barendrecht.


Barendrecht;- Californië heeft een van de hoogste armoedecijfers van het land . De inkomensongelijkheid neemt toe. Volgens een recente analyse kunnen miljoenen in de staat zich geen basisbehoeften veroorloven, terwijl de rijkste inwoners rijker worden.

Radio voor Barendrecht.
Barendrecht nieuws. Roddel en achterklap over Eksterogen.
Krant Barendrecht.
Toen onlangs verplichte evacuaties werden besteld temidden van de verspreiding van bosbranden, werden die trends in het echt getoond.
Barendrecht;- Huishoudsters en tuiniers die zich zorgen maakten over het missen van een dagsalaris gingen volgens de Los Angeles Times aan de slag tijdens evacuatieopdrachten boven de Getty Fire in Zuid-Californië . De afsluitingen zijn ook problematisch geweest voor mensen wier medicijnen koeling vereisen en die zich geen back-upgenerator kunnen veroorloven. Het is momenteel echt een land van twee Californiërs, en dit is een kwestie die die ongelijkheid zou kunnen benadrukken," zegt Jackson. Eigen vermogen moet centraal staan. Ik hoop en verwacht dat het zo zal zijn. Barendrecht;- Daniel Aldrich, de directeur van het Security and Resilience Program aan de Northeastern University, suggereert een verschuiving in het denken over het probleem van een individueel niveau naar een gemeenschapsniveau. In plaats van batterijen of water voor één huis te beveiligen, moeten gemeenschappen samenwerken om ervoor te zorgen dat de meest kwetsbaren hebben wat ze nodig hebben, zegt hij. We moeten er niet aan denken als u hier individueel op bent voorbereid. Veel gezinnen worstelen economisch, en we kunnen dit niet op hen leggen", zegt Aldrich. Barendrecht;- Hij voegt eraan toe dat beter verbonden gemeenschappen vaak een positiever herstelproces rapporteren na rampen. Nieuws uit Barendrecht op stroopwafels, eksterogen en eeltpitten. Politiek, wetenschap, buitenaards en gemeentelijke onzin met een korrel zout Wat nog ingewikkelder maakt, is dat de extreem lowtech-oplossing van PGvoor het probleem mogelijk niet volledig werkt. Het hulpprogramma is gekoppeld aan ten minste vijf branden sinds de afsluitingen zijn gestart. PG vertelde de toezichthouders van de staat dat haar apparatuur mogelijk niet volledig is uitgeschakeld in de buurt van dezelfde plaats en de tijd dat bosbranden eind oktober begonnen. En hoewel het maanden kan duren om zeker te weten wat de branden heeft veroorzaakt, vragen Californiërs zich af of de stroomuitval helpt, en onderzoeken de staten of de afsluitingen regels overtreden. Om een langetermijnoplossing voor de kwetsbaarheid van het systeem te vinden, moet Californië jaren van lakse regelgeving ongedaan maken, waaronder slecht bos- en landbeheer, die nu door klimaatverandering problematischer worden gemaakt. Jackson zegt dat alle Californiërs beter zouden moeten eisen, maar hij moedigt de staat aan om het probleem met een collectieve geest te benaderen.

Barendrecht nieuws. Berichten over eksterogen, beschuit en buitenaards.

Krant Barendrecht.

Nieuwsfeiten over de meest onzinnige onderwerpen, dit alles met een grote korrel zout. Barendrecht Nieuws. Krant Barendrecht.

Nieuws Barendrecht. Krant over eksterogen, beschuit en buitenaards

Het laatste nieuws uit de Gemeente Barendrecht.

Krant Barendrecht.

Een moeder die tegen de politie loog in een poging om de oorzaak van de dood van haar driejarige zoon te verdoezelen, is veroordeeld tot 10 maanden gevangenisstraf.

Ze is vrijgelaten op onmiddellijke voorwaardelijke vrijlating. Krant Barendrecht.

Belangrijkste punten:

 • Justice Burns vertelde de rechtbank dat Timberlake had volgehouden met de leugen dat haar zoon van de trap viel.
  Krant Barendrecht.
 • Hij merkte op dat ze eindelijk ‘een waarheidsgetrouw verhaal overbrengt’ om de leugen te corrigeren
 • De rechtbank had gehoord dat haar zoon Sinclair was overleden aan ernstige buikletsels

Esther Timberlake, een voormalig Keniaans tv-presentator, belde triple juni in juni 2014 en beweerde dat Sinclair de trap af was gevallen bij hun Kallangur-eenheid, ten noorden van Brisbane.

Kranten;-

Een maand later vertelde Timberlake, 38, nu een permanente inwoner van Australië, aan de politie dat haar man hun zoon had geslagen en geslagen voordat hij stierf aan buikletsel.

Ze pleitte schuldig in het Hooggerechtshof in Brisbane om als accessoire achter het feit te staan ​​voor de onwettige moord op grond van het feit dat ze geloofde dat haar man op dat moment geestelijk gehandicapt was.

Rechter Martin Burns zei dat Timberlake in het huis was toen haar man herhaaldelijk hun zoon in de buik sloeg en zijn dood veroorzaakte.

Krant Barendrecht. De krant met onzinnig nieuws van, over en voor Barendrecht.

Barendrecht nieuws. Opmerkelijk nieuws over stroopwafels, beschui en eksterogen. Indien politiek stemmen nut had gehad waren deze allang verboden.

Een Australische Oeigoerse man wiens vrouw en peuter gevangen zitten in Xinjiang, China, heeft nieuwe hoop gekregen om herenigd te worden met zijn familie, met het ministerie van Buitenlandse Zaken van Beijing als “hulp”.

Belangrijkste punten:

 • Australië heeft de vrouw en de zoon van een Oeigoerse Australische man gevraagd te vertrekken
 • China heeft gezegd dat het “de nodige hulp zal bieden” na het verzoek van Australië
 • Advocaten hebben de verklaring van China verwelkomd en Australië gevraagd een visum voor de vrouw te versnelle.

Sadam Abudusalamu heeft zijn bijna twee jaar oude zoon Lutfy, die een Australisch staatsburger is, nooit ontmoet .

Nieuws;-

Mr Abudusalamu’s vrouw Nadila Wumaier is verhinderd het verlaten van de ver-westelijke regio van Xinjiang, waarbij de VN zegt dat er een “massale interneringskamp” waarbij 1.000.000 Oeigoeren en andere islamitische minderheden up afgerond, vastgehouden en stuurde voor “re- opleiding”.

Australië vroeg deze week formeel aan de Chinese autoriteiten om Lutfy en zijn moeder toe te staan ​​het land te verlaten en naar Australië te reizen.

Nieuws Barendrecht.

Twee Australische universiteiten herzien de financierings- en onderzoekgoedkeuringsprocedures vanwege zorgen over links naar technologie die wordt gebruikt voor massale schendingen van mensenrechten door de Chinese overheid in de provincie Xinjiang.

Belangrijke punten

 • UTS, Curtin unis lanceert beoordelingen te midden van koppelingen naar bewakingstechnologie die in China wordt gebruikt
 • Een academicus deed onderzoek naar de zogenaamde “racial profiling” -technologie om etnische minderheden te detecteren
 • Human Rights Watch zegt dat China AI en surveillance gebruikt om mensenrechtenschendingen tegen etnische minderheden uit te voeren

UTS:-

Gisteravond onthulde Four Corners dat de University of Technology Sydney (UTS) een interne evaluatie uitvoert naar haar $ 10 miljoen partnerschap met CETC, een Chinees militair technologiebedrijf in de staat dat een app heeft ontwikkeld die Chinese veiligheidstroepen gebruiken om moslims op te sporen en vast te houden Oeigoerse burgers in Xinjiang.

In 2017 ondertekende UTS de lucratieve deal met CETC om een ​​nieuw onderzoekscentrum op te zetten, met projecten op het gebied van kunstmatige intelligentie en surveillance.

Media;-

In datzelfde jaar begon de Communistische Partij een nieuwe opsluitingscampagne, waarbij zij Oeigoeren en andere etnische groepen van moslimminderheden in Xinjiang bijeentrokken, gevangen zetten en met geweld indoctrineerden.

Islam is effectief verboden in de provincie, met mensen routinematig bestempeld als extremisten en gevangengezet voor het beoefenen van hun religie .

Internetradio.

Meer dan een miljoen mensen hebben zich in september ingeschreven voor “Storm Area 51” als een grap.

Belangrijkste punten:

 • Een Facebook-evenement dat mensen oproept tot “Storm Area 51” heeft 1,5 miljoen gebruikers aangetrokken
 • Het is een grap, maar de Amerikaanse luchtmacht zegt dat ze het weten
 • Het oversteken van gebied 51 in het verleden was gevaarlijk voor het publiek

Het gag Facebook-evenement heeft echte fans aangetrokken die van plan zijn om de geheime basis in Nevada Test and Training Range te bezoeken, zonder ook maar een waarschuwing van de US Air Force zelf .

Maar het leger is misschien de minste van hun zorgen.

Dit is waarom.

Maak een back-up. Waar gaat dit allemaal over?

Eerder deze maand creëerde een Facebook-gemeenschap die zich bezighield met het plaatsen van memes een evenement: ” Storm Area 51, They Can not Stop Us of Us “, met als reden dat als genoeg mensen opduiken, er niet genoeg bewakers zijn om iedereen te stoppen van binnenkomen.

In de details van het evenement gaan de makers verder en suggereren:

“Als we Naruto laten rennen, kunnen we sneller bewegen dan hun kogels. Laten we ze aliens zien.”

(In de war, de Naruto-run is een stijl van hardlopen die populair is gemaakt in ninja anime-series met dezelfde naam.) Voorstanders van mening zijn dat rennen met uitgestrekte armen achter je rug je zal helpen sneller te bewegen, waarschijnlijk niet. )

In een vastgezette post hebben de makers een bericht achtergelaten voor de Amerikaanse regering.

“Dit is een grap, en ik ben niet echt van plan om door te gaan met dit plan. Ik dacht dat het grappig zou zijn en zou me een paar duimstappen op het internet bezorgen.”

Desondanks hebben vanaf de publicatie meer dan 1,5 miljoen Facebook-gebruikers gezegd dat ze naar het evenement van 20 september gaan. Nog eens 1,2 miljoen zijn geïnteresseerd.

De “mop” kreeg voldoende belangstelling dat de US Air Force de The Washington Post bevestigde dat zij op de hoogte was van het evenement.

“[Area 51] is een open trainingsaanbod voor de Amerikaanse luchtmacht en we zouden iedereen ontmoedigen om te proberen het gebied binnen te komen waar we Amerikaanse strijdkrachten trainen,” vertelde een luchtmachtwoordvoerder Laura McAndrews aan de Post.

Hotels in de buurt zijn volgeboekt

Cody Phesing werkt op een van de populairste locaties in de regio, het slim vernoemde Little A’le’inn-motel.

“Vrijwel de tijd dat het viral ging, hebben we opgevuld”, vertelde hij het ABC. “Alleen vandaag, sinds ik in ploegendienst kwam, rinkelt mijn telefoon van de haak.”

“Ik zal het je recht geven,” zei hij. “We raken uit.

“We kunnen echt niet zoveel mensen aan.”

Nieuwsbericht;-

Slechts 15 minuten rijden naar de grens van Area 51, de Little A’le’inn is het dichtstbijzijnde hotel en het enige bedrijf dat open is voor het publiek voor een weggedeelte van 60 km dat de lokale bevolking “Extraterrestrial Highway” noemt.

Barendrecht nieuws

Wil de Pijper uit Barendrecht.

Nepnieuws van de Happy complotter.

Barendrecht nieuws

Happy nieuws Barendrecht

Nieuws Barendrecht en omstreken.

Berichten van en voor Barendrecht.

Nieuws.

Nieuws van nu op Barendrecht in het nieuws.

Happy nieuws Barendrecht.

Opmerkelijk nieuws.
Nepnieuws Barendrecht.
Nepnieuws B.A.R. Nepnieuws uit Barendrecht.
Opmerkelijk nieuws.