Beau ter Ham Barendrecht ontwikkeld nieuw talentenjacht.

Beau is niet alleen een amateur astronoom  die als eerste in Barendrecht signalen opving van de planeet Niburu, maar ontwikkeld ook televisieprogramma’s.

De stem van Holland

Beau ter Ham Barendrecht. StoelBeau ter Ham uit Barendrecht:- Beau is niet alleen een Amateur astronoom  die als eerste in Barendrecht signalen opving van de planeet Niburu, maar ontwikkeld ook televisieprogramma’s.
Het moet afgelopen week geweest zijn toen ik met dit idee wakker werd.
“Opeens kreeg ik een glorieus idee, iemand staat te zingen maar men ziet diegene niet” aldus de geboren Barendrechter.

De opzet is als volgt:

Een onbekend talent zingt en vier bekende Nederlanders uit de muziekwereld luisteren in een rode stoel naar dit talent zonder deze te zien.
Vaak is de eerste uiterlijke indruk het belangrijkste om iemand door te laten gaan.
Op het moment dat een van deze bekende Nederlanders het leuk of of goed vindt, drukken ze op een rode knop en draait de stoel om zodat ze oog in oog komen te staan met het talent aldus Beau ter Ham Barendrecht.

Kan niet zingen:-

Indien men het optreden niks vindt drukt men niet en gaat het zogenaamde talent onverrichte zaken naar huis, zonder gezien te zijn door een van de bekende Nederlanders.
Indien er meerdere op de rode knop drukken mag het talent kiezen bij wie men wilt om evt. verder te komen in dat betreffende team.
We kunnen ook verder gaan aldus de Barendrechter: We splitsen op in teams en maken er een soort competitie van.
De naam: Ik zit zelf te denken aan ‘De stem van Holland‘.
Hopelijk krijgen de vier bekende Nederlanders geen ruzie onder mekaar.
Beau ter Ham Barendrecht:’Ik heb inmiddels de rechten van dit televisieprogramma vast laten leggen en het idee aangeboden bij de diversen producenten’.