Nieuws uit Barendrecht.

Barendrecht met het laatste nieuws.

Barendrechtseweg in Barendrecht.

Nieuws.

HET GROOTSTE nutsbedrijf van CALIFORNIË heeft de afgelopen weken miljoenen mensen uitgeschakeld en recentelijk tienduizenden huizen machteloos achtergelaten in donderdag in een poging te voorkomen dat meer van de bosbranden worden gestart die de staat verwoesten. De afsluitingen gingen door voor de Sierra Foothills in het noordelijke centrale deel van de staat en het North Bay-gebied buiten San Francisco, waarbij Pacific Gas Electric Co. van plan was de stroom te herstellen nadat het zijn apparatuur op windschade had geïnspecteerd. LEZEN: Rapporten: PG is mogelijk 2 meer bosbranden begonnen in Californië. PG zegt dat de zogeheten "openbare veiligheid stroomuitschakelingen" die vorige maand begon, nog 10 jaar zou kunnen doorgaan omdat het bedrijf zijn infrastructuur bijwerkt om veerkrachtiger te zijn tegen sterke wind, waardoor belanghebbenden bezorgd zijn dat de aanpak zou kunnen leiden tot grotere economische ongelijkheden terwijl de staat wordt geconfronteerd met de gevolgen van klimaatverandering. De stroomuitval, maken ze zich zorgen, kan mensen ertoe aanzetten om eeniedereen voor zichzelf" -mentaliteit aan te nemen. Degenen die in staat en bereid zijn te verhuizen of zich aan te passen, zullen. Degenen die dat niet kunnen, zullen het niet doen. Rijke gemeenschappen kunnen ervoor kiezen om PG af te schaffen om van het net te gaan en hun eigen betrouwbaardere energiebron te creëren. Barendrecht;- Mensen met geld kunnen hun huizen vuurvast maken of privébrandweerlieden inhuren om hun bezittingen te beschermen. Overgebleven klanten die ver van stadscentra in minder welvarende buurten wonen, zouden elke financiële last op zich nemen die PG met zich meebrengt, terwijl het probeert te betalen voor dure upgrades van zijn infrastructuur. Maar Alex Jackson, een senior advocaat bij de Natural Resources Defense Council, die werkt aan klimaatwetgeving en -beleid in Californië, zegt dat dit soort dystopisch denken problematisch is en niet de noodzakelijke systemische veranderingen moet blokkeren. We moeten die verleiding weerstaan, want dat is de weg die de Californiërs het meeste risico loopt om de last en het gevaar te dragen," zegt Jackson.

Nieuwsfeiten Barendrecht.

Barendrecht;- Californië heeft een van de hoogste armoedecijfers van het land . De inkomensongelijkheid neemt toe. Volgens een recente analyse kunnen miljoenen in de staat zich geen basisbehoeften veroorloven, terwijl de rijkste inwoners rijker worden.
Radio voor Barendrecht.
Barendrecht nieuws. Roddel en achterklap over Eksterogen.
Krant Barendrecht.
Toen onlangs verplichte evacuaties werden besteld temidden van de verspreiding van bosbranden, werden die trends in het echt getoond. Barendrecht;- Huishoudsters en tuiniers die zich zorgen maakten over het missen van een dagsalaris gingen volgens de Los Angeles Times aan de slag tijdens evacuatieopdrachten boven de Getty Fire in Zuid-Californië . De afsluitingen zijn ook problematisch geweest voor mensen wier medicijnen koeling vereisen en die zich geen back-upgenerator kunnen veroorloven. Het is momenteel echt een land van twee Californiërs, en dit is een kwestie die die ongelijkheid zou kunnen benadrukken," zegt Jackson. Eigen vermogen moet centraal staan. Ik hoop en verwacht dat het zo zal zijn. Barendrecht;- Daniel Aldrich, de directeur van het Security and Resilience Program aan de Northeastern University, suggereert een verschuiving in het denken over het probleem van een individueel niveau naar een gemeenschapsniveau. In plaats van batterijen of water voor één huis te beveiligen, moeten gemeenschappen samenwerken om ervoor te zorgen dat de meest kwetsbaren hebben wat ze nodig hebben, zegt hij. We moeten er niet aan denken als u hier individueel op bent voorbereid. Veel gezinnen worstelen economisch, en we kunnen dit niet op hen leggen", zegt Aldrich. Barendrecht;- Hij voegt eraan toe dat beter verbonden gemeenschappen vaak een positiever herstelproces rapporteren na rampen. Nieuws uit Barendrecht op stroopwafels, eksterogen en eeltpitten. Politiek, wetenschap, buitenaards en gemeentelijke onzin met een korrel zout Wat nog ingewikkelder maakt, is dat de extreem lowtech-oplossing van PGvoor het probleem mogelijk niet volledig werkt. Het hulpprogramma is gekoppeld aan ten minste vijf branden sinds de afsluitingen zijn gestart. PG vertelde de toezichthouders van de staat dat haar apparatuur mogelijk niet volledig is uitgeschakeld in de buurt van dezelfde plaats en de tijd dat bosbranden eind oktober begonnen. En hoewel het maanden kan duren om zeker te weten wat de branden heeft veroorzaakt, vragen Californiërs zich af of de stroomuitval helpt, en onderzoeken de staten of de afsluitingen regels overtreden. Om een langetermijnoplossing voor de kwetsbaarheid van het systeem te vinden, moet Californië jaren van lakse regelgeving ongedaan maken, waaronder slecht bos- en landbeheer, die nu door klimaatverandering problematischer worden gemaakt. Jackson zegt dat alle Californiërs beter zouden moeten eisen, maar hij moedigt de staat aan om het probleem met een collectieve geest te benaderen.

Nepnieuws van de Happy complotter.

Barendrecht nieuws

Happy nieuws Barendrecht

Nieuws Barendrecht en omstreken.

Berichten van en voor Barendrecht.

Nieuws.

Nieuws van nu op Barendrecht in het nieuws.

Happy nieuws Barendrecht.

Opmerkelijk nieuws.
Nepnieuws Barendrecht.
Nepnieuws B.A.R. Nepnieuws uit Barendrecht.
Opmerkelijk nieuws.