De Happy Complotter. Wat is er aan de hand op Antarctica jonguhhhh? Klopt niet.

Iceball

IceballNepnieuws – Wetenschap – De Happy Complotter. Een grote ijsvlakte aan de zuidkant van onze planeet. Een nauwelijks begaanbaar gebied, met een gemiddelde wintertemperatuur van –50°, waar nagenoeg niks groeit en niemand permanent woont. Toch verblijven er, volgens officiële cijfers, jaarlijks duizenden mensen. Wat denkt men daar in ’s hemelsnaam te vinden? Uit verhalen in de alternatieve media blijkt dat er op Antarctica meer plaatsvindt dan via officiële kanalen wordt toe gegeven. Er zou sprake zijn van antieke ruïnes en een geheime Nazi-basis die beschikt over zeer geavanceerde buitenaardse technologie.
Hieronder de officiële ‘feiten’ over de Zuidpool zoals ze op Wikipedia staan vermeld:

 • -Antarctica is bijna twee keer zo groot als Australië.
 • -Bijna 98% van Antarctica is bedekt met een dikke ijslaag van gemiddeld 1,9 km dik.
 • -De gemiddelde temperatuur in januari, de warmste maand van het jaar, is –26° Celsius.
 • -De koudst gemeten temperatuur is −89.2° Celsius.
 • -Het continent kent geen vaste bewoners. Desondanks verblijven er gemiddeld zo’n 1000-1500 mensen op de          onderzoeksstations.
 • -Er zijn 60 poolstations waar wetenschappelijk onderzoek wordt verricht door ruim 30 landen.
 • -Het grondgebied behoort tot geen enkel specifiek land, maar er zijn wel door ± 8 landen territoriale claims gemaakt, waarbij     het Zuidpoolgebied is opgesplitst in taartpunten waardoor de geografische kaart lijkt op een aangesneden ‘ijstaart’.
 • -De meest zuidwestelijke ‘taartpunt’ van het gebied is door niemand (officieel) opgeëist.
 • UFO op AntarticaOm te begrijpen wat er nu plaatsvindt, moeten we even terug in de geschiedenis, terug naar het Derde Rijk, tijdens de Tweede Wereldoorlog. De Nazi’s hadden een bijzondere interesse in het gebied rond de Zuidpool en er zijn geruchten dat ze daar al tijdens de Tweede Wereldoorlog een militaire basis hebben gebouwd. Hitler bleek bovendien over een ‘geheim wapen’ te beschikken op basis van antizwaartekracht-technologie.

  Na de Tweede Wereldoorlog werden veel prominente Nazi’s weggesluisd naar diverse landen, zoals Argentinië, de Verenigde Staten en waarschijnlijk ook naar Antarctica. Dit is bekend als Project Paperclip, waarbij een paperclip op het dossier van de uitverkoren Nazi’s werden geschoven, om te voorkomen dat ze in Neurenberg berecht zouden worden. Het ging onder andere om wetenschappers, ingenieurs en hooggeplaatste militairen.

  Op Antarctica bevindt zich veel antieke, zeer geavanceerde technologie en kennis. Het is niet de enige plek op aarde, want ook in het Bucegi gebergte in Roemenië is dit het geval. Thomas verwacht dat we daar in de nabije toekomst veel meer over horen. Het gaat om de holografische bibliotheek daar en het tunnelstelsel dat van Roemenië helemaal naar Tibet uitstrekt, als ook naar de Sfinx in Egypte en naar Bagdad. Dit is volgens Thomas een van de redenen waarom ze in 2003 Irak zijn binnengevallen. Er worden volgens hem ook op dit moment nog een heleboel oorlogen gevoerd, die in wezen gaan over het in handen krijgen van deze antieke technologie. Antarctica is een van die ‘speelvelden’ waar dit gaande is.

 • Bron: Ella Ster*
 • Op Antartica luisteren ze ook naar Radio Am5. Hoe dan? Nou zo!