Einde Barendrecht. Apocalyps 2020. Confrontatie tussen God en Satan.

Einde Barendrecht. Sprookje van de Apocalyps en een profetie over het einde van de wereld. Wat staat er volgens te gebeuren in het jaar 2020?

Einde Barendrecht
Einde Barendrecht
(afbeelding: GETTY)

Einde Barendrecht:-  Het boek Openbaring is het laatste boek van het Nieuwe Testament.
Het is een sprookje van de Apocalyps en een profetie over het einde van de wereld.
Maar wat staat er volgens de Bijbel te gebeuren in het jaar 2020, verdwijnt de gemeente Barendrecht?
Waarschijnlijk niet.
Rutte gaat nog een jaartje door en alles wordt weer duurder.
Ook zal de maximum snelheid als het aan GroenLinks ligt 40 km per uur worden en de jongeren in Barendrecht kunnen nog steeds niet aan een woning komen.

 

Armageddon:- Het boek Openbaring schetst de laatste confrontatie tussen God en zijn tegenstander Satan, in de laatste dagen van de mensheid.
Dit deel van het grote sprookjesboek  gaat over het uitbreken van Armageddon waarvan Wil de Pijper de tekenen heeft gezien.
De vier ruiters van de Apocalyps, de opkomst van de Antichrist en het zevenkoppige beest waarvan het nummer 666 is komen aan de orde.
Deze laatste slag zal worden uitgevochten in Barendrecht.

Einde Barendrecht:- Vanwege zijn  cryptische boodschappen en voorspellingen over de ondergang van de mensheid heeft het boek Openbaring zowel verbijsterde als verbaasde vrome christenen eeuwenlang onnodig beziggehouden.
Historische en theologische interpretaties ( Vooral van Nostradamus)  van de openbaringen van Johannes verschillen vaak en spreken elkaar tegen, maar velen zijn het eens dat het boek  waarschuwt voor de wederkomst van Jezus Christus.

Zou het dan niet heerlijk zijn om die Jezus een klap voor z’n kanus te geven met de vraag: “Waarom heeft Hij het zo ver laten komen dat de mensen mekaar afslachten en mensen kanker krijgen”?

Met dat in gedachten, wat vertelt het boek Openbaring ons precies dat er in de toekomst zal gebeuren?
Heeft Jeffrey Epstein zichzelf echt opgehangen aan een wc rol, neukte Prins Andrew met jonge meisjes en krijgt Rob Jetten een vaste vriend?

Einde Barendrecht:- Hoewel het boek Openbaring spreekt over de christelijke kerk van de tijd waarin het werd geschreven, tegen het einde van de eerste eeuw na Christus, zijn sommige passages tijdloos genoeg om vandaag te worden toegepast.

Greta tijdreizigerIs de duivel al op aarde? Volgens het boek zal Satan in macht toenemen tegen de troon van God in een tijd van toenemende christelijke vervolging, dood en ellende.
Zoals te merken is dit al enige tijd gaande. Zie hier!

De twee krachten zullen botsen en de aarde en de goddelozen verwoesten – een gebeurtenis die door sommigen de Grote Verdrukking wordt genoemd, niet te verwarren met ‘De grote verstopping’ maar daar hebben we Duralax voor.

Het boek Openbaring beschrijft dit moment van Satans terugkeer en hij gaat de bak in voor een periode van 1000 jaar, Jezus wat is dat lang.
Uiteraard met Playstation, GSM en internet want Satan houdt van porno.

Openbaring 20: 7-10 luidt: “Wanneer de duizend jaar voorbij zijn, zal Satan worden vrijgelaten uit zijn gevangenis en zal hij starten om de mensheid te misleiden in de vier uithoeken van de aarde – Gog en Magog – en ze te verzamelen voor de strijd.

Helaas voor Satan had hij geen D’66 rechter anders had hij na 240 uur dienstverlening al vrijgekomen.

 

Waarschuwing:-

“In aantal zijn ze als het zand aan de kust.
“Ze marcheerden over de breedte van de aarde en omringden het kamp van Gods volk, de stad die hij liefheeft.
“Maar vuur daalde neer uit de hemel en verslond hen.”
Een andere passage, Openbaring 11: 15-18, luidt: ‘De zevende engel klonk zijn trompet en er waren luide stemmen in de hemel, die zeiden:’ Het koninkrijk van de wereld is het koninkrijk van onze Heer en van zijn Messias geworden, en hij zal voor altijd regeren. ‘

Owwhhh, wat eng:- “En de vierentwintig oudsten, die op hun tronen voor God zaten, vielen op hun gezichten en aanbaden God, zeggende: ‘Wij danken u, Heer God, de Almachtige, Die is en die was, omdat u uw hebt genomen grote kracht en zijn begonnen te regeren.
“De naties waren boos en uw toorn is gekomen.

Is dit het einde van Barendrecht?

De tijd is gekomen om de doden te oordelen, en om uw dienaren de profeten en uw mensen te belonen die uw naam respecteren, zowel groot als klein – en voor het vernietigen van degenen die de aarde vernietigen. ‘
“Gods tempel in de hemel zou worden geopend en in zijn tempel werd de ark van zijn verbond gezien“.
“En er kwamen bliksemflitsen, gerommel, donderslagen, een aardbeving en een zware hagelbui, wat zal Gerrit Hiemstra hier van vinden?

Zal de grote verdrukking plaatsvinden in 2019?

hemels barendrechtEr staat niets in het boek Openbaring om een ​​exacte datum aan te geven van de laatste strijd tussen de krachten van goed en kwaad.
De verdrukking wordt vermeld in Openbaring 7:14, met verwijzing naar een periode waarover Jezus in Mattheüs 24:21 spreekt.
Openbaring luidt: „En ik zei tot hem: Heere, gij weet het. En hij zei tegen mij: Deze zijn het die uit grote verdrukking kwamen en hun gewaden hebben gewassen en ze wit hebben gemaakt in het bloed van het Lam. ‘

Een ander figuur:- En Mattheüs leest: “Want dan zal een grote verdrukking zijn, zoals er niet was sinds het begin van de wereld tot nu toe, nee, noch ooit zal zijn.”
Een soortgelijke passage in Marcus 13:19 luidt: “Want in die dagen zal de verdrukking ongeëvenaard zijn vanaf het begin van Gods schepping tot nu, en nooit meer te zien.”

Van uitstel komt afstel:- U ziet dit sprookjesboek kan nog eeuwen mee met het uitstellen van een of andere terugkomst.
Net als het verhaal over de Planeet Niburu.

Jezus leeft:- De door Jezus, die hier zijn ogen opent (echt waar, hoor) in de Openbaring-passage genoemde gewaden en gewassen mensen, zijn hoogstwaarschijnlijk de zielen van gelovigen die tijdens de opname voor de parelmoeren poorten werden genomen die het einde van Barendrecht inluidt.

alle 13 doodOok in het hiernamaals wordt geluisterd naar het radioprogramma:Alle 13 dood.

In dit uur enkel en alleen maar muziek van overleden artiesten zoals: Rob de Nijs, Prince en meer.