Elvis stierf niet in 1977. Leeft nog steeds als Pastor Bob Joyce

De dood van Elvis Presley in 1977 op 42-jarige leeftijd verbijsterde de wereld en leidde tot verbazingwekkende beweringen alles is gefaked.

Elvis Presley:-

Samenzweringstheorieën hebben op zijn verjaardag het internet veroverd met vele levenslange fans van de muziek van Elvis, bewerend dat de koning van Rock’n’Roll levend is en vermomd als de zingende voorganger Bob Joyce.

Dikke stierf door vreten van hamburgers:-

De dood van Elvis Presley in 1977 op 42-jarige leeftijd verbijsterde de wereld en leidde tot verbazingwekkende beweringen dat het muziekicoon zijn dood deed faken.

De baanbrekende Rock’n’Roll-zanger uit Mississippi zou op 8 januari 84 zijn geworden als hij niet zogenaamd de pijp uit was gegaan op 16 augustus in Memphis, Tennessee.

Diehard-fans van Elvis ‘vereerde muziek en zijn er echter van overtuigd dat Elvis zijn dood heeft vervalst tot op het hoogtepunt van zijn carrière om de druk en de roep van roem te vermijden.

Velen hebben nu op spectaculaire wijze beweerd dat ze de “echte Elvis” hebben opgespoord in een kleine parochie in het centrum van Arkansas.

Pastor Bob Joyce, een zingende prediker uit Benton, Arkansas, wordt door velen beschouwd als Elvis die in zelfopgelegde ballingschap leeft.

De prediker, wiens diepe bariton een kenmerk is van zijn kerkdienst, is bekend bij zijn plaatselijke gemeenschap omdat hij muziek in het huis van God bracht.

Dit heeft menigeen doen geloven dat dominee Joyce de echte Elvis Presley is – de koning van Rock’n’Roll zelf.

Linda Songer, die dominee Joyce op YouTube zag zingen, zei: “Hé, klinkt als Elvis die nog steeds leeft en een goed gezond leven leidt met mensen van wie hij houdt.”

Madeline McCall zei: “Ik heb mijn hele leven naar Elvis geluisterd en er is een unieke manier waarop hij vanuit zijn midden naar zijn hart zong.

En de manier waarop zijn stem in elk nummer met hart werd geportretteerd.

“Ik zeg ja, het is Elvis. Niemand kan deze waarden of uniciteit hebben die de zijne was. Niemand zou dat ooit van hem kunnen afnemen. ‘

En Richard Abney schreef: “Absoluut lijkt en klinkt hij als Elvis voor mij!

Als dat zo is, zou ik willen dat hij uit zijn schuilplaats komt. Ik weet zeker dat de fans het zullen begrijpen. ‘

Er zijn echter mensen die niet overtuigd zijn door de complottheorie en beweren dat er te veel verschillen zijn tussen de manier waarop Elvis eruitzag en dominee Joyce.

Sommige online reacties hebben gesuggereerd dat pastor Joyce er gewoon te jong uitziet om de 84-jarige Elvis te zijn.

Ziet er zeker uit en klinkt als Elvis voor mij
Richard Abney

Anderen wijzen erop dat de bruine ogen van dominee Joyce niet overeenkomen met de kleur van Elvis ‘blauwe ogen.

Georgie Bailey heeft gereageerd op YouTube-video: “Moeten we geloven dat Elvis aan het zingen is?”

En Al Richter zei: “Deze man is te jong om Elvis te zijn.”

Pastor Joyce zelf heeft herhaaldelijk ontkend dat hij de iconische zangeres is en heeft geprobeerd de  tot rust te brengen.

De predikant zei nederig in een verklaring: “De meeste van deze mensen weten dat ik niet Elvis ben, maar voor hen maakt het niet uit.

“Ze zijn alleen zo dankbaar dat God hen zegene en hun leven herziet.

“Misschien gebruikt God de stem van Elvis om gebroken harten en gebroken levens te dienen.

“Als Elvis leefde, zou ik tegen hem zeggen, mijn vriend en broer, we zijn van verwante geesten. Wij zijn één in Christus. ”

Elvis stierf bijna 42 jaar geleden in zijn huis in Memphis, Graceland, na een hartaanval aldus de berichten.