Er beuren vreemde dingen op Antartica.

Barendrecht wetenschap. – Antarctica is ook het gebied waarvoor de Duitsers voor en tijdens de Tweede Wereldoorlog grote belangstelling toonden en waar zich naar verluidt tot op de dag van vandaag nog geheime (Nazi) bases bevinden met vergevorderde technologie.

Keer op keer blijkt ook weer dat de Nazi’s wat technische ontwikkelingen betreft hun tijd ver vooruit waren en wel degelijk in staat waren om zogenaamde vliegende schotels te bouwen.

 

Barendrecht wetenschap: –

En nu komt Antarctica weer in het nieuws, niet alleen vanwege een bezoek van de Amerikaanse Minister van Buitenlandse Zaken, John Kerry, maar ook vanwege omdat er een nieuwe internationale overeenkomst is gesloten, waarbij het voor privé personen de eerstvolgende 35 jaar onmogelijk wordt om zonder voorafgaande toestemming naar Antarctica af te reizen.
Dit verbod komt dan in de vorm van het beschermen van de natuur, maar effectief betekent dit dat het gebied gesloten blijft voor pottenkijkers.

In oktober werden door Wikileaks een aantal afbeeldingen vrijgegeven van Antarctica, waaronder de volgende. Waarom deze beelden zijn vrijgegeven is niet duidelijk, misschien omdat er vreemde dingen op staan?

Zoals de Russisch Orthodoxe Patriarch Kirill die onlangs een bezoek bracht aan Antarctica, nadat hij in februari de paus had ontmoet in Cuba.

Ook schijnt het dat de Chinezen al vier jaar lang een geheim observatorium hebben in Patagonië, het uiterste puntje van Zuid Amerika. Na een tiental jaren durende gespannen verhouding met Argentinië gaat ook de Amerikaanse president Obama eind maart opeens naar dat land voor een bezoek en een rondje golf.

Hierna volgen een aantal video’s waar mensen wat dieper ingaan op wat er allemaal speelt rondom Antarctica en mogelijke redenen voor deze hernieuwde belangstelling voor dit continent en de plotselinge bezoeken van allerlei hooggeplaatste mensen.

Wat de reden ook moge zijn, duidelijk is dat ze daarbij geen pottenkijkers wensen.

Hoe dan ook, in Antartica vindt men in elk geval geen vluchtelingen.

Happy nieuws Barendrecht. Nieuws met een korreltje zout!
/wp-content/uploads/2017/01/ufo-1-1.jpg

free counter