Geallieerden worden vervolgd voor doden Duitsers Normandie.

Nepnieuws van De Happy Complotter – In navolging van het feit dat bij de kaping in De Punt in 1977 door Nederlandse mariniers vele doden vielen bij de gijzelnemers, het  nu een kwestie van tijd is dat de gealieerden worden vervolgd omdat ze de vrije meningsuiting van de Duitsers kwamen verhinderen. De Nazi’s moesten zich verdedigen tegen zeer links extreem geweld. De kogel kwam dus van links.

Binnenkort worden alle nog in leven zijnde soldaten die in Normandie op het strand aankwamen gehoord. Waarschijnlijk worden velen vervolgd. James Hemmingway nu 104 jaar oud komt met gemengde gevoelens naar de rechtzaal in Den Haag. James heeft naar eigen zeggen 234 Duitsers doodgeschoten. Hij is bang dat door de zware straffen die in Nederland worden gegeven hij zeker 240 uur diensverlening kan krijgen. Hij zegt zelf: “Misschien leef ik geen 240 uur meer”.

Hij denkt dat hij toendertijd beter twee meisjes had kunnen verkrachten en daarna nog een vermoorden. Dan had ik nu vrij rondgelopen en had ik ook nog gratis kunnen neuken en een bewaakster met jong kunnen duwen.

Nee ik heb het moelijk gehad. Ik moest na de oorlog alles zelf weer opbouwen. Ik had beter in een rubberbootje kunnen aankomen op Normandie. Ik had daarna een huis gekregen, een uitkering, inrichtingskosten, gratis ziektekosten en meer aldus de 104 jarige James.

Hoe dan ook men luisterden toe ook al naar Radio Am5. Hoe dan? Nou hier.