Happy nieuws Barendrecht. Buitenaards. Niburu komt nu echt, zeggen ze.

Alle hoge heren in Amerika vluchten naar buiten gelegen gebieden om daar in hun ondergrondse bunkers veiligheid te zoeken.

Niburu

Planeet Niburu is nu toch echt in de buurt.

NiburuNiburu: Zoals bekend zijn er momenteel vele opzienbarende gebeurtenissen op deze aartkloot .

Alle hoge heren in Amerika vluchten naar buitengelegen gebieden om daar in hun ondergrondse bunkers veiligheid te zoeken. Waarvoor? Ik heb bijvoorbeeld mijn aluminium hoedje al klaar liggen.

Weten deze dat Niburu onderweg is? Hellup waar is tie?

Penthouse:

De beste locatie is om van uit een penthouse in Scheveningen met een verrekijker omhoog te kijken, een kleine 50m2 is genoeg.
Het meeste stemvee loopt alleen maar met het hoofd naar beneden te kijken op een telefoon of tablet. Als kind keek ik alleen naar beneden om te kijken of er nog ’n stuiver lag. Tegenwoordig heeft niemand meer een stuiver omdat iedereen is uitgeknepen door onze grote vriend Rutte.

Hoog Sammie, kijk omhoog Sammie…
Kijk ook eens omhoog en bedenkt dan dat men vroeger mooie blauwe luchten zag, waarom nu niet meer? Op een onbewolkte dag met zonneschijn is het vaak ondoorzichtig. Probeert een hogere macht met zogenaamde chemtrails Niburu te verdoezelen?

Wikipedia legt het zo uit.

Peter Vereecke (53) oud-burgemeester van Evergem (Belgie/Vlaanderen) is op 17 augustus 2009 naar de onderzoeksrechter Jean-Claude Claeys te Gent gestapt om, na het betalen van 250 euro voorschot, een strafrechterlijke klacht met burgerlijke partijstelling neer te leggen.

Waarom dan jonghuuu?  wegens ‘het systematisch en opzettelijk in de atmosfeer brengen van allerlei chemische en biologische stoffen, die een ernstig gevaar betekenen voor de volksgezondheid’.

Of deze man nog in leven is is onduidelijk in 2014 nog wel. Deze man wordt weggezet als seniel en meer. In 2014 nog aangeklaagd.

Carnaval in de lucht:

Er zijn momenteel vele kleuren in de lucht te zien. Vreemde kleuren zoals bloedrood, paars en oranje deze zijn niet te verklaren zijn door atmosferische omstandigheden. Veel mensen die links stemmen zeggen dat dit het noorderlicht zou zijn maar deze is niet te zien op de locaties waar deze kleuren worden waargenomen. Over geuren is tot op heden niets bekend. Owwhhh. ff wachten.

Opmerkelijk is hoe in een aantal wintersportgebieden oranje sneeuw voor kwam en dit zou dan veroorzaakt zijn door zandstormen in de Sahara. Dit is natuurlijk onzin omdat deze oranje sneeuw is waargenomen rond carnavalstijd.

BuienradarIn de plaats Quargla in Algerije was een rode mist te zien. Echter door die mist zie je net nog de zon en daarnaast nog iets wat op een kleinere zon lijkt. Vaak zie je door de bomen het bos niet meer maar in dit geval is het de mist waardoor je onze grote vriend Niburu niet kan zien.

Niburu op Buienradar: Ook op buienradar is een stip waar te nemen net achter onze zon. Toevallig net niet te zien omdat Niburu net achter de wolk zit boven de Noordzee.

Er is een stroom op gang gekomen niet van vluchtelingen maar van medewerkers van overheidsinstanties in Washington deze gaan richting de zogenaamde doomsday camps op het platteland vlak bij Boer Harms.

Dit zijn plekken die zijn ingericht om een langere tijd een bepaalde ramp te overleven. Wij als Nederlanders overleven al jarenlang de ramp die ‘Rutte’ heet.

Erich von DanikenDe geschiedenis herhaalt zich. Er waren al eerder wezens op Aarde. Zie de bijbel. Erich von Däniken kan hier heel mooi over schrijven in zijn boek ‘Waren goden cosmonauten’.

Erich von Däniken is een Zwitsers auteur die het bekendst is van zijn controversiële ideeën over buitenaardse invloed op menselijke cultuur in de prehistorie, ook bekend als de Paleo-SETI-theorie.

Resume: Of Niburu komt ja of nee, ik heb mijn aluhoedje al klaarliggen. Mij kan niets gebeuren. Ben banger voor de SVHW, Belastingen, Ziektekostenpremie, dictatuur der Nederlanden, Pechtold , Arbodiensten  en meer…