Jesse Klaver let op! Noordpoolijs met 1,6% gegroeid t.o.v. vorig jaar.

Ijsbeer
Foto: Twitter

Jesse Klaver let op! Noordpoolijs met 1,6% gegroeid t.o.v. vorig jaar.
Het noordpoolijs is ten opzichte van vorig jaar met 1,6% gegroeid naar 227.467 m2.
Dit is goed nieuws voor de laatste ijsbeer ‘Feras’ die volgens Groen Links nog op zijn laatste ijsschotsje balanceerd.

Gelukkig jokken de mensen die geld willen verdienen aan de zogenaamde opwarming van de aarde. Dit is goed nieuws voor ijsbeertje ‘Feras’. Hij kan nu samen met z’n speelvriendjes spelen op de grote witte weide.

Noordpoolijs:

Zoals Al Gore ons voorspiegelde zou er 10 jaar geleden al geen noordpoolijs meer zijn. Gelukkig valt dit reuze mee maar weldenkenden mensen wisten dit al. Al gore wist als geen ander dat dit een hoop centen zou opleveren. Groen Links leider Jesse Klaver kopieert dit verhaal tegen beter weten in. Voorlopig lopen we al maanden lang te sterven van de kou, dus van opwarming is geen sprake.

 

noordpoolijs - Zure regen
Foto: Wikipedia

Fabel:

Een goed voorbeeld was ‘de zure regen’ uit de jaren 80. Er zou in 1990 geen boom meer overeind staan. Juist omdat  Winsemius, de toemalige minister, goed beleid maakte, is ons een massale bossterfte bespaard gebleven. Pfff, wat een onzin. Die bossterfte is ons dus niet bespaard gebleven door het succesvolle milieubeleid van minister Winsemius in de jaren tachtig, maar het verhaal van die bossterfte bleek een fabel. Wat is de rol van zure regen hierin? Zure regen gold als de oorzaak van de massale bossterfte. En zwaveldioxide gold weer als oorzaak van de zure regen. Maar ook stikstofoxiden en ammoniak bleken een rol te spelen. Nooit meer iets van vernomen net zoals het ‘gat’in de ozonlaag. Geen piek aan te verdienen.

 

Noordpoolijs en Ozonlaag
Foto: Climategate

Gat in ozonlaag.

Het enige gaten die ik had in de jaren tachtig zaten in m’n hand en in m’n hol. De onzin over een gat in de ozonlaag en dat we zouden branden in de hel bleek ook een fabel. Opeens was deze weer dicht.

Het “gat in de ozonlaag” was een dikke vette hoax waarschijnlijk verzonnen door Dupont. Het patent van Dupont op het koelmiddel CFK liep namelijk af dus we moesten met z’n allen halsoverkop over op een ander koelmiddel waarvan het kakelverse patent beruste bij, jawel, Dupont.

 

Global warming?

Binnenkort kunnen we eindelijk ophouden met dat gezeik over de ‘door mensen’ veroorzaakte global warming. Elke boere lul met ook maar een beetje kennis van zaken, een iq hoger dan een bloembol én curiositeit weet dat die link tussenhet menselijk handelen en de temperatuur op deze aardbol  onzinis. De nieuwe temperatuurgegevens uit Antartica maken duidelijk dat er ook nog eens weinig aan de hand is.

Daling temperatuur.

Een tijdje nam de temperatuur op Antarctica toe. geldverslindende lui van de klimaatveranderingstheorie haalden die stijging dan ook continu aan als ‘bewijs’ dat hun theorie klopte. De knettergekke Al Gore raakte er niet over uitgesproken.

Alle  arme ijsberen,pinguins en zeehonden zouden kapot gaan. Het einde van de wereld kwam eraan, we gaan dood!!!!

Linkse websites zijn helemaal geil op Al Gore. Zij gebruikten de ‘temperatuurstijging’ op Antarctica om hele massa’s domme mensen angst aan te jagen en geld uit hun zak te kloppen.

Volgens toonde het bewijs aan dat hoewel er sommige ijskappen gesmolten waren, die verliezen ruimschoots goed werden gemaakt door nieuwe ijskappen aan de andere kant van Antarctica. Die bewering werd gestaafd door de NASA die in 2015 concludeerde:
‘Een toename van de sneeuw op Antarctica die 10.000 jaar geleden begon voegt op dit moment meer ijs toe aan het continent dan dat er verloren wordt door verdunnende gletsjers.’

Het bericht van het  Amerikaanse The Blaze zal dat vanaf nu veranderen. Uit nieuw wetenschappelijk onderzoek gepubliceerd in het tijdschrift Science of the Total Environment blijkt namelijk dat de temperatuur op Antarctica niet stijgt, maar daalt.

 

Vulkaan
Foto: You Tube
Cijfers.

De stijging van 0,32 °C per decennium is veranderd in een temperatuurdaling van -0,47 °C/decennium. Hey, ik wil m’n geld terug.

Extreem-links kan nu ophouden met het verketteren van Nederlandse klimaatsceptici als Marianne Zwagerman, die — anders dan de meeste Nederlandse nepjournalisten — de moed heeft om dit soort feiten te benoemen. Deze dame moet het daarom de laatste tijd steeds ontgelden, maar ze heeft gewoon gelijk. Dit nieuwste wetenschappelijk onderzoek bewijst dat.

Pfff, gelukkig.

Ik schrok al de wetenschappers van de Amerikaanse universiteit MIT weten het nu zeker, de inspanningen en het uitbuiten van de burger van de afgelopen 30 jaar hebben geholpen. Het gat in de ozonlaag boven Antarctica groeit langzaam dicht, de bomen zijn weer groen, we krijgen weer geld in onze zakken  en de economie trekt weer aan.

Waar weet niemand want alle winkelpanden zijn of gaan dicht. Godzijdank wat heffingen allemaal niet kan doen, he?

 

Comments are closed.