Klimaat bullshit. Barendrecht in het nieuws bericht hierover.

KlimaatonzinNieuws Barendrecht: – President Trump zit min of meer in het kamp van de klimaatsceptici. Is dat nou zoals groen/linkse types beweren ondoordacht of onbezonnen of heeft hij gewoon een punt?
Nou laten we maar gelijk de deur open schoppen, beide beweringen kloppen voor geen meter, hij heeft niet één punt, hij heeft er een hele hoop en sterker nog; die zouden wij ook moeten hebben.

Klimaat bullshit:-

In de Elsevier van 21-1-’17 plaatste Simon Rozendaal maar liefst 16 kanttekeningen bij de klimaathysterie. Onderbouwd en wel. Ik wil er een paar uitpikken. Waarom? Nou omdat ze best verwondering wekken en omdat men ons totaal andere dingen probeert wijs te maken, ze liegen gewoon!
Om te beginnen is het natuurlijk al bijzonder te noemen dat de gemiddelde kiezer het klimaat en groene energie niet hoog op zijn lijstje van prioriteiten heeft staan. Bijzonder omdat er extreem veel geld mee gemoeid is, óns geld wel te verstaan!
Hoeveel dat blijkt als je de dingen op een rijtje gaat zetten, de totale Deltawerken hebben 5 miljard gekost net als de Betuwelijn en ook net als de HSL/Fyra. Het Nederlandse Energieakkoord zal tot 2023 100 miljard gaan kosten! Meer dus dan de Deltawerken, de Betuwespoorlijn, de tunnel door het Groene Hart en de JSF bij elkaar.
En dat dan terwijl volgens de Deense milieudeskundige Bjorn Lomborg als alles doorgaat dit in 2050 slechts leidt tot 0,17 graad afkoeling. Dan krab je je toch even op het achterhoofd, daar kwakken we dus ons land en de zee voor vol met afschuwelijke en gigantische windmolens, u weet wel die vogelgehaktmolens.

Volgende feit:-

Zo voorspelde Al Gore in 2009 dat de Noordpool in 2013 ’s zomers ijsvrij zou zijn en dat daardoor de ijsbeer die alleen op de Noordpool voorkomt uitgestorven zou zijn.
Nou hebben de ijsberen inderdaad last van het smeltende zeeijs en komen ze vaker naar bewoonde gebieden om voedsel te zoeken maar waren er in 1966 nog maar 10.000 tegenwoordig zijn het er meer dan 25.000. Volgens de Canadese zoöloog Susan Crockford komt dat doordat de jacht veel sterker is gereguleerd.
Het jagen was dus een groter probleem dan de opwarming.
En de populatie neemt niet af maar toe.

Ook neemt het ijs toe. Zie hier.
Gaan we verder:
U heeft natuurlijk groene stroom nietwaar?
Wat u niet weet is dat al die ‘groene stroom’ lang niet allemaal van windmolens of zonnecellen komt maar voor het merendeel uit kolencentrales.
Dat komt omdat daar zogenaamde biomassa bij de kolen wordt gemengd.
Van die biomassa vormen houtpillen de hoofdmoot.
Voor die pillen ter grootte van zetpillen worden in het zuiden van de USA bomen gekapt en in fabrieken verwerkt.
Die gaan dan in containers per schip naar Rotterdam en met binnenvaartschepen naar Geertruidenberg.
Daar wordt het hout bij de kolen gemengd en verbrand.

Groene stroom:-

De eigenaar van de kolencentrale krijgt daarvoor naar schatting 1 miljard subsidie en u mag daarnaast meer betalen voor deze ‘groene stroom’!
Voelt u zich ook nogal bedrogen als u dit leest?
Goed, genoeg chagrijn, tijd om er een wat leuker feitje uit te halen.
De aarde wordt namelijk door de toegenomen CO2 steeds groener!
Ja daar hoor je nooit over.
Planten zetten namelijk met behulp van zonlicht  CO2 om in de koolhydraten waaruit ze deels bestaan.
Koolzuurgas is voor hun dus welkome mest.
De toename doet zich overal, ook in droge gebieden zoals de Sahel.
Nederlanders zouden dat eigenlijk als geen ander moeten weten, sinds 2005 levert Shell vanuit de raffinaderij in Pernis via een leiding koolzuurgas aan de kassen in het Westland
Goed dan maar weer terug naar een feitje waar zelfs de grootste optimist knap chagrijnig van wordt, zo schrijft Frits Bolkestein in zijn beschouwing

 “Onze Catastrofale Toekomst”

Ijsbeer

Foto: Twitter

Hoe burgers opdraaien voor de tientallen miljarden euro’s die het Kabinet uitgeeft aan windenergie. Bij elkaar zo’n € 100,00 per Nederlander per maand.
Deze lastenverzwaring is niet besproken bij de laatste Algemene Financiële Beschouwingen.
De Tweede Kamer heeft dus niet kunnen vragen naar nut- en noodzaak hiervan.
Ik wacht even af hoe en of deze problematiek onder onze lezers “leeft” want als dat zo is dan kan ik nog wel wat feiten uit Elsevier aan u doorvertellen….. Wordt vervolgd?
En mocht binnenkort weer zo’n GroenLinks gekkie tegen u aan staan te zeuren over zijn klimaathysterie dan moet u hem/haar maar eens uitleggen dat het hebben van een mening net zo is als een erectie.
Je hebt er zo één maar dan moet je hem nog staande houden.
Anders wordt het al snel slap gelul.

Lees ook:

Happy nieuws Barendrecht. Nieuws met een korreltje zout!

free counter
Scroll Up