Klompen verboden in 2019.

 

Verboden voor klompen:

Klompen worden per 1 januari 2019 verboden in Nederland. Het laatste stukje cultuur is dan ook verdwenen jonghuuuu. De reden zou zijn dat klompen van hout worden gemaakt. Ook de VOC schepen zijn van hout gemaakt en de vergelijking is te groot voor een zeer klein deel van de bevolking dus moet ook worden afgeschaft net als Sinterklaas en Zwarte Piet. Zoals te doen gebruikelijk heeft de minderheid de meerderheid in Nederland! Asjemenou, nou breekt mijn klomp.

Doodskist - Klompen

Uitknijpen van bevolking:

Dit land wordt niet capabel geregeerd door mensen die niet op klompen lopen. Steeds meer mensen in Nederland hebben financiele problemen. Neem de energiebelasting . Op een bedrag van nog geen €500 komt er  hier nog eens €1100,00 aan heffingen bovenop. Dit onder het mom van ‘de gebruiker gaat beter met zijn energie om’.

Mijn grote vette dikke lul, het vult gewoon de staatskas en deze wordt weer geleegd aan alle vluchtelingen die onderhouden moeten worden. Terwijl de hardwerkende Nederlander zich de tyfus werkt krijgt de vluchteling een huis, gratis zorg en is aan niets verplicht.

 

Voordeel:

Het grote voordeel is wel dat al deze vluchtelingen natuurlijk een aanwinst is voor de Nederlandse economie omdat dit allemaal hoog opgeleide vluchtelingen zijn. Artsen, ICT-ers en meer. Het kan niet op, we zijn binnen no time weer bovenop de crisis. Dus is dit begrijpelijk. Hier zie je deze aanwinsten aankomen.

Uit Europa:Nepnieuws over klompen

Dat we dat geldverslindende kut Europa uit moeten daar kunnen we het wel over eens zijn.

Uiteraard is het vrij logisch dat de €urocommissarissen
niet 3 minuten kunnen lopen naar de metro dus nu een eigen trein eisen. De 110 privechauffeurs zijn nog niet voldoende voor dit tuig dat alle staatskassen van alle Europese landen leegtrekt.

Lagere school: 

Alexander Penthouse op klompenHet is inmiddels vrij duidelijk geworden dat de regering waarvan ik vroeger dacht en heb geleerd op school dat deze voor mij was nu de kant heeft gekozen van het grote geld met Alexander Penthouse voorop. Jezus lange zin jonghuu..

Corruptie:

Ik dacht altijd dat corruptie alleen voorkwam in bananenrepublieken maar nu dus ook  in Nederland. Het Nederland dat al aardig op een dictatuur begint te lijken. Geen referendum, stembiljetten die verdwijnen en het constant de schuld van alles geven aan de Russen.  Als het de Russen niet zijn is het wel Trump. Zelfs de oliebollentest van het AD is gemanipuleerd door Poetin.

Rutte 1,2 en 3:

VVD Minister Rutte.Opvallend is dat in de periode Rutte het niet beter is gegaan met de Nederlandse bevolking. Zeker niet voor de Nederlandse jeugd. Voor deze is het vrijwel onmogelijk om op zichzelf te gaan wonen omdat ze achtergesteld worden ten voordele van de vluchteling. Maar deze heeft de woning hard nodig om zijn vakliteratuur te bestuderen.

Democraten’66:

Zoals D’66 ons doet geloven zijn de Nederlanders te dom om ook maar iets van vakliteratuur te lezen en een oordeel vellen over bijvoorbeeld een ‘sleepwet’. Vandaar dat het referendum is afgeschaft. Dit moeten we aan hoger opgeleiden over laten. Binnenkort alleen referenda voor de ontwikkelde vluchteling? Als het aan D’66, Groen Links, PvdA en VVD ligt kan dit niet zo snel mogelijk ingevoerd worden.

Happy nieuws Barendrecht. Nieuws met een korreltje zout!

free counter
Scroll Up