NASA geeft toe. Planet X bestaat. Gezien vanuit Barendrecht.

Hij komt eraan

Planeet Niburu

NASA geeft toe. Planet X bestaat. Gezien vanuit Barendrecht.

Niburu wordt bevestigd door NASA. – Constant werden tot op heden “complotdenkers – aluhoedjes” door NASA voor gek verklaard omdat deze beweerde dat er een onbekende planeet in ons zonnestelsel zou zijn.
De NASA verrast de wereld met de mededeling dat er wel degelijk een onbekende planeet in ons zonnestelsel bevindt.
Ons zonnestelsel heeft toch negen planeten? Als het er acht waren geweest had ik in mijn broek gescheten. Astronomen hebben bewijs gevonden voor het bestaan van een nieuwe planeet. Dat geval is ongeveer tien keer zo zwaar als de aarde en bevindt zich in een baan ver achter die van Neptunus. Da’s lekker dan, niet te zien dus.

NASA geeft toe. Planet X bestaat.

De Amerikaanse astronomen Konstantin Batygin en Mike Brown van het California Institute of Technology publiceerden dit resultaat afgelopen woensdag in het vakblad The Astrophysical Journal. Ze ontdekten de nieuwe planeet door te kijken naar de beweging van zes kleine objecten in de buitenste regionen van het zonnestelsel. Zullen de aluhoedjes en complotdenkers dan toch gelijk krijgen? Alle data waarop Niburu zou verschijnen zijn verleden tijd. Wellicht een nieuwe datum prikken voor de komst van de Anunnaki.

Sommige menen dat er meer mensen van af weten dan te doen gebruikelijk. Zoals dit popicoon.

Ondanks deze schokkende onthulling van NASA die sinds het begin van de jaren tachtig altijd door NASA is ontkend, zullen er ook nu weer de nodige geruststellende verhaaltjes volgen.

Maar Bram Vermeulen legt het goed uit in onderstaand video. Duizenden jaren geleden wisten ze al van het bestaan af, gek he?

 

Ook ik heb al contact gehad met een van de bewoners van de planeet Niburu. Deze heb ik op de gevoelige plaat vast kunnen leggen. Kijk maar.

Laat je niet naaien. Althans. Waarom eigelijk niet? Niburu komt eraan. Rennnuuuhhhh…