U bent hier
Home > Nieuws > Aandringen Rob Oudkerk dwingt PvdA tot opheffing.

Aandringen Rob Oudkerk dwingt PvdA tot opheffing.

Den Uyl

AsscherNieuws uit Barendrecht – Op aandringen van Rob oudkerk heeft de PvdA  besloten om zichzelf op te heffen. Asscher die inmiddels nergens meer te bekennen zou zijn heeft vanaf zijn geheime verblijfplaats laten weten hier aan mee te willen werken. Zijn verblijfplaats is inmiddels vrijgegeven omdat er in een bepaalde buurt in Amsterdam wel erg veel zakdoekjes werdt gehaald bij de plaatselijke Etos.

We hebben al meer dan 40 jaar Nederland naar de klote geholpen aldus een geemotioneerde Asscher. Ook gaan er geruchten dat de VARA zichzelf gaat opheffen omdat er indien de PvdA zichzelf opheft er geen gasten meer kunnen aanschuiven in het zeer rood gekleurde “De wereld draait door”. De VARA heeft nu ook eindelijk door dat het constant maar naar voren schuiven van PvdA woordvoerders niet de juiste oplossing brengt en dit averechts werkt.

Als laatste redmiddel kwam Asscher met het voorstel om Felix Rottenberg en Rob Oudkerk naar voren te schuiven.Maar volgens kenners heb je dan geen vijandige oppositie nodig om de partij verder om zeep te helpen. En verkort het de lijdensweg van de PvdA. Arme Joop. Hij heeft beter verdiend. De man die opkwam voor de burger en niet voor de elite en banken/ verzekeraars.Helaas kom je Asscher niet tegen in de hemel die gaat ergens anders heen.  Joop rust in vrede.

Natte Gerrit
Teleurgesteld in de staat der Nederlanden.
Top