U bent hier
Home > Propaganda > Gezondheid > Meisje (12) vanaf nek verlamd na vaccin tegen baarmoederhalskanker?

Meisje (12) vanaf nek verlamd na vaccin tegen baarmoederhalskanker?

Baarmoeder

Vaccineren. Nieuws Barendrecht – Gezondheid. 

De 12-jarige Mia Blesky droomde ervan om ooit een popster te worden maar dat ging sowieso niks worden omdat ze te lelijk is. Het meisje raakte echter vanaf haar nek verlamd en belandde in het ziekenhuis.

Haar familie claimt dat ze een allergische reactie heeft gekregen als gevolg van het controversiële HPV-vaccin tegen baarmoederhalskanker.

Volgens dokters zit het allemaal tussen haar oren.

Maagkrampen- Aan de schijt.

 

Vaccineren.

– Ruby Shallom (SWNS)

In december vorig jaar belandde een ander meisje ook al in het ziekenhuis na het vaccin. Slechts enkele weken na de prik kreeg Ruby Shallom last van maagkrampen en moest nodig schijten.

Haar spieren werden steeds zwakker zodat de stront langs haar benen naar beneden liep en twee jaar na het vaccin werd ze op een dag wakker zonder gevoel in haar benen. Ze had jeuk maar het jeukte niet.

“Ze veranderde van iemand die zong, acteerde en danste – een normaal 12-jarig lelijk meisje – in iemand die alleen kan knipperen met haar ogen, praten en zingen,” zei Mia’s moeder Gini uit de Engelse stad Reading.

Complete onzin

“Het is verschrikkelijk,” voegde ze toe. “Iedereen denkt dat ze een zwaar auto-ongeluk heeft gehad.”

“Toen Mia werd opgenomen in het ziekenhuis zeiden de artsen dat ze dit zichzelf had aangedaan,” zei Gini. “Dat is complete onzin.”

“Ze hebben haar al na enkele dagen uit het ziekenhuis ontslagen,” vervolgde ze. “Ze hebben haar niet behandeld. We moesten een rolstoel kopen en haar naar de auto dragen.”

Brandend gevoel

Mia kreeg de prik in september vorig jaar. De dag erna voelden haar benen zwaar en had ze een brandend gevoel in haar ruggengraat.

Al snel had ze geen gevoel meer in haar benen en armen. Ze kan nu alleen nog maar knipperen met haar ogen en praten.

Veel vrouwen zeggen na het vaccineren last te hebben gekregen van het chronischevermoeidheidssyndroom (CVS). Ik ken een werkneemster afkomstig uit Thailand die dit ook zegt.

Gezondheidsinstanties claimen dat het vaccin veilig is.

Mia’s ouders zijn een crowdfundingcampagne gestart. Je kunt haar hier helpen.

Bron: MailOnline

Hoe dan ook ze heeft nu wel de hele dag de tijd om te luisteren naar radio Am5.
Nieuws Barendrecht. Altijd op de hoogte met het juiste nieuws uit Barendrecht. Nieuws uit Barendrecht. Barendrecht in het nieuws.Nieuws.De Happy complotter.

De Happy Complotter.

Nepnieuws.

 

Natte Gerrit
Teleurgesteld in de staat der Nederlanden.
Top