Onbekend mensenras ontdekt op Sumatra.

Pigmee Barendrecht

Pigmee BarendrechtNepnieuws Barendrecht – Onzin? 

Enkele dagen geleden rijden een aantal jongemannen op hun motoren door de wildernis aan de noordkant van het Indonesische eiland Sumatra.

Plotseling valt de voorste rijder, want die is geschrokken van een klein onbekend wezen.

Het volgende voorval speelt zich enkele dagen geleden af in de buurt van de Indonesiche stad Banda Atje.

De stad ligt op de noordelijke punt van het eiland Sumatra, aan de monding van de Atjehrivier (Sungai Aceh), waar de Straat Malakka en de Indische Oceaan elkaar ontmoeten.

Een groepje motorrijders rijdt door de wildernis, waarbij de tocht wordt gefilmd door één van de deelnemers met een camera in zijn helm.
Asscher nieuws

Ineens zie je de voorste van de rijders onderuit gaan, omdat hij van iets schrikt.
Nieuws

Waar hij van schrikt, blijkt een klein wezen te zijn dat tevoorschijn komt uit de begroeiing langs de kant van de weg.
Nepnieuws

Het is klein, ziet er menselijk uit en heeft een stok in de rechterhand. Het gaat niet af zitten wachten, maar rent er als een haas vandoor.
xxx

De mannen rapen hun motoren bij elkaar en zetten de achtervolging in, maar slagen er niet in om het wezen in te halen.

De happy complotter.

Op een gegeven moment schiet het links van de weg af en verdwijnt in de dichte begroeiing.

 

Asscher
Waarschijnlijk Asscher.

De jongemannen proberen nog wel om het kleine wezen achterna te gaan, maar deze is vertrokken en laat zich niet meer zien.

Uiteraard wordt er nu druk gespeculeerd over wie of wat dit wezen zou kunnen zijn, want voor zover bekend komen er geen pygmeeën voor op Sumatra. We denken dat het Asscher is die gevlucht is na het debacle van de verkiezingen. Eerder zijn Wim Kok en Job cohen daar ook al gesignaleerd.

De naam pygmeeën is de benaming voor leden van een volk waarvan de volwassen mannen gemiddeld niet langer worden dan 150 cm of minder dan 155 cm. In de praktijk wordt het begrip vaak gebruikt voor dergelijke volken die in Afrika leven, maar ook in Azië en Zuid-Amerika wonen dergelijke volken.

In Afrika leven dergelijke volken verspreid over gebieden van Sierra Leone en Kameroen tot in het Kongogebied. Bekende groepen zijn de Aka, Baka, Mbuti en Twa.

Ook in Azië leven op verschillende plekken pygmeeën of Negrito’s, te weten in Thailand, Maleisië, de Filipijnen en Papoea-Nieuw-Guinea.

De mannelijke pygmeeën zijn meestal kleiner dan 1,50 meter. De vrouwelijke pygmeeën zijn ongeveer 8 cm kleiner dan de mannen.

Echter, volgens de plaatselijke folklore en legenden is er ooit wel degelijk een pygmeeën stam geweest op het eiland.

Het zou dan gaan om de Mante stam die volgens de overlevering voor het laatst is gesignaleerd in de 17e eeuw toen men er klaarblijkelijk in slaagde om enkele exemplaren te vangen om deze vervolgens te overhandigen aan de sultan.

Hebben we hier te maken met een verloren stam van de Mante pygmeeën, is het een tot nu toe volkomen onbekend ras of is er een andere verklaring?Bron: Niburu

Nieuws Barendrecht.Nieuws uit Barendrecht. De Happy Complotter.De Happy ComplotterBarendrecht Nieuws