Nieuws Barendrecht schokkend. Lijk in koffer waarschijnlijk zelfmoord.

Nieuws Barendrecht. – Schokkende ontdekking betreffende in stukken gevonden vrouw in koffer. Waarschijnlijk toch zelfmoord.

koffer
Nieuws Barendrecht schokkend
Lijk in drijvende koffer.

Nieuws Barendrecht schokkend: –  Het lijk gevonden in een drijvende koffer nabij ‘De Oude Maas’ in Barendrecht is waarschijnlijk toch zelfmoord.
Het lichaam van een nog onbekende vrouw werd gevonden in een drijvende koffer op De Oude Maas, vlakbij de parkeerplaats waar veel seksuele handelingen plaatsvinden.
Door de enorme toename van vogels rondom deze drijvende koffer besloot een plezierjacht met daar in twee mannen een kijkje te nemen.

Oude Maas Barendrecht: – Terwijl deze mannen dichterbij voeren gingen deze twee bijna over hun nek van de tyfus geur.
De vrouw verdween op mysterieuze wijze tijdens een seksafspraak nabij de trimbaan in Barendrecht.
De man waarmee deze vrouw een afspraak had om zich vol te laten pompen met lood bij de trimbaan wachtte op haar omdat de vrouw zich ging verschonen… Ze kwam echter niet meer opdagen.
Het gaat om een vrouw met een Aziatisch uiterlijk.

De vrouw was al langer spoorloos voor de diversen instanties omdat ze zich onterecht had ziek gemeld met fibromyalgie, hersenvliesontsteking en een burn-out en hiermee weg wilde komen om zodoende zonder toestemming van haar werkgever met vakantie te kunnen naar Thailand.
Het bekende gegeven is dat boontje komt …
Nu is ze gevonden in een koffer, waarschijnlijk zelfmoord.

Vakantie naar Thailand:

Ondanks haar zogenaamde ziekte was ze feestend te zien op Facebook tijdens oudejaarsavond.
Naar alle waarschijnlijkheid heeft ze zich van het leven beroofd door haar grote schuldgevoel tegenover haar werkgeefster en zichzelf in een koffer in De Oude Maas gedumpt al was dit wel ’n hele opgaven met Fibromyalgie.

Nieuws Barendrecht schokkend:- Het naakte lichaam is gevonden door twee mannen die op pad waren met een bootje. Het lichaam was al in verre staat van ontbinding en stonk als de tering.

Het leek er wel op alsof mijn schoonmoeder had zitten schijten, aldus een van de twee mannen.

De politie is direct een onderzoek gestart en heeft laten weten dat het naar alle waarschijnlijkheid gaat om een vrouw  tussen de dertig en veertig jaar oud met een klein postuur.

Barendrecht nieuws.
Kapsalon Barendrecht.

Nieuws uit Barendrecht.

Kapsalon Ridderkerk.

Barendrecht in het nieuws.

Kapsalon Heerjansdam.

Altijd op de hoogte van het nieuws in en om de gemeente Barendrecht.

Kapsalon Barendrecht.

Hendrik-Ido-Ambacht.

Kapster Barendrecht.
Het lichaam van een nog onbekende vrouw is gevonden in een drijvende koffer die in zee dreef, vlakbij de Italiaanse kustplaats Rimini. De vrouw verdween op mysterieuze wijze tijdens een cruisetocht op de Middellandse Zee.
Kapper Barendrecht.
Haarmode Barendrecht.
Beautysalon Barendrecht.

Barendrecht en Hendrik-Ido-ambacht gaan niet samen.

Barendrechts nieuws.
Sportuitslagen Barendrecht.
waardoor.
wanneer.
want.
weliswaar …. maar.

De politie, bevestigt dat op dit moment autopsie wordt verricht op het gevonden lichaam om te onderzoeken hoe het mogelijk is om jezelf van het leven te beroven om daarna in een koffer terecht te komen.

Vakantie naar Thailand:- Ondanks haar zogenaamde ziekte was ze feestend te zien is op Facebook. Naar alle waarschijnlijkheid heeft ze zich van het leven beroofd door haar grote schuldgevoel en zichzelf in een koffer in De Oude Maas gedumpt.

Lees ook: Verassing na kopen huis in de Paddewei.