Ondergrondse afvalcontainers Barendrecht een farce.

Afvalcontainer Barendrecht

Schandalig milieu beleid Barendrecht

Ondergrondse afvalcontainers Barendrecht
Schandalig milieu beleid Barendrecht

Ondergrondse afvalcontainers Barendrecht:- De lachwekkende vertoning van het nieuwe afvalbeleid in Barendrecht.Geen inspraak burgers, geen PMD meer inzamelen, halve land door met vrachtwagens naar Friesland met onze tering zooi en nu al 3 dagen dichte ondergrondse containers.Ingrid uit Barendrecht kan er niet meer tegen, lees hier haar verhaal.Welk bedrijf heeft de software verzorgt voor dit vernuftig stukje techniek dat de ondergrondse containers in Barendrecht zou moeten doen openen,Bassie&Adriaan Sofware Solutions?Waarschijnlijk hetzelfde bedrijf dat de Binnenlandsebaan heeft ontworpen.

Ondergrondse containers Barendrecht.

afval Barendrecht.

Afvalverwerking in de gemeente barendrecht.

Ondergrondse containers.

Ondergrondse afvalcontainer.

Uw afval bestaat eigenlijk maar voor een klein deel uit echt afval. Van het meeste afval kunnen weer nieuwe grondstoffen gemaakt worden. Zo besparen we schaarse grondstoffen en energie.

Storing afvalcontainer Barendrecht.

Papier, glas, textiel, maar ook plastic, frituurvet en groente-, fruit- en tuinafval (GFT) zijn dus juist heel waardevol. Door afval goed te scheiden, blijft er uiteindelijk heel weinig restafval over en dat is beter voor het milieu.

Afvalverwerking Barendrecht.

Ondergrondse afvalcontainers Barendrecht:- Volgens BAR afvalbeheer zijn een aantal ondergrondse containers in Barendrecht door een technisch probleem dagenlang niet te openen.

Volgens de berichten zijn het niet een ‘aantal’ maar ‘alle‘ ondergrondse containers in Barendrecht die niet opengaan met dat kut-pasje.

B.A.R:-

B.A.R. het succesvolle samenwerkingsverband tussen Barendrecht, Albrandswaard en Roelofarendsveen dat niet echt van de grond komt.

Waarschijnlijk omdat Roelofarendsveen een eind uit de buurt ligt.B.A.R. heeft als nadeel dat men als Barendrechter naar Roelofarendsveen moet of andersom voor gemeentelijke shit te regelen.

Waarom dit ook niet in Heerenveen?

Twee vliegen in een klap.

Men had voor de samenwerking beter Ridderkerk kunnen kiezen, had beter geweest en dichterbij.

Verder met deze onzin:- Het afvalprobleem.Om ervoor te zorgen dat je toch zo snel mogelijk je afval kwijt kunt, ontkoppelen we tijdelijk alle containers van de afvalpassen aldus BAR afvalbeheer.

Want om je afval nu zelf naar Heerenveen te brengen is ook zo iets!

Barendrecht loopt inmiddels vol met ratten en het stinkt als de tering.

En diegene die verantwoordelijk is voor dit drama heeft ‘reces’.

Doordat scheiden van afval de Barendrechter wordt opgedrongen met die kut-containers in de tuin neemt men nu de makkelijkste oplossing.

Restje van je prakkie, achterin de tuin op je sokjes naar zo’n afvalcontainer?

Waarna het gescheiden afval met vele vrachtwagens naar Heerenveen wordt gereden om daar verbrand te worden.

Goed voor het milieu, toch?

Waarom geen referendum over dit onderwerp gehouden?

Ohh, ja.Van D’66 mag dit niet meer want de burger is te dom was het verhaal.

Vanaf 1 januari 2020 wordt het huisvuil van de 117.000 inwoners van Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk door Omrin verwerkt op Ecopark de Wierde in Heerenveen. Goed park, joh…

Kobalt:- Deze onzin wordt verdedigd met de opmerking:

Onze vrachtwagens rijden op stroom, u weet wel met accu’s waarvoor kinderen vanaf 5 jaar 12 uur per dag in de Congolese mijnen moeten werken.

Zo’n 20 tot 30 procent van het Congolese kobalt wordt handmatig gedolven, door naar schatting 150.000 tot 200.000 Congolezen.Maar goed, waar geld verdient kan worden verdwijnen alle normen.Ook voor het mongolide meisje Greta Thunberg, laat die haar mobiele telefoon liggen?

Klimaatgezeik:-

Opmerkelijk dat GroenLinks het goed voor heeft met de natuur, mensheid en het klimaat maar wel de meest vervuilende elektronica in hun hand vasthouden, namelijk hun mobieltje. Lees hier meer over dit geweldige product.Dit noemt men: ‘schijnheiligheid‘.Wel snel lezen want de gletsjer op Groenland smelt, dus we verzuipen als ratten.Zal wel meevallen. Lees hier!

GroenLinks is blij en daar draait het om.

Sex in Barendrecht:-

Sommigen gebruiken de parkeerplaats bij de ‘Oude Maas‘ niet alleen om naar piemels te kijken maar tevens om zakken te legen.Beter gezegd te dumpen.Je zou verwachten dat je een systeem test voor je het in bedrijf neemt.Normaal gesproken vliegt een werknemer die dit op zijn of haar geweten heeft er direct uit.BarendrechtVVD:- Zoals te doen gebruikelijk bij de VVD blijft een ieder op zijn of haar post.

Ook in dit college in Barendrecht…

Is er nagedacht over hondenbezitters door de VVD?

Indien in de toekomst de ondergrondse containers in Barendrecht maar twee keer mogen worden geopend zit men toch met het probleem ‘poepzakje‘.

Aan de andere kant waar in de meeste gemeenten hondenbelasting wordt verlaagd of zelfs wordt afgeschaft gaat Barendrecht juist omhoog met deze ‘poep’ belasting.

Om te besparen met de poepzakjes kan men deze deponeren in de brievenbus van het gemeentehuis.

Wel uitkijken met oversteken over de Binnenlandsebaan daar deze zeeeer overzichtelijk is aangelegd.

De enige weekmarkt in Nederland die door een levensgevaarlijke weg in twee stukken gesneden wordt.

Milieugezeik:- Men zou denken dat dit geweldige plan afkomstig zou zijn van Groen(s)links maar een vvd-er kan er ook wat van.

Voorlopig komt er geen einde aan de missers in Barendrecht en gaan vrolijk verder met dit beleid…

Terugdraaien deze onzin:- De gemeenten Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk (BAR) moeten dinsdag 14 januari 2020 voor de rechter verschijnen.

Deze drie gemeenten zijn gedaagd door de Rotterdamse afvalverwerker AVR.

Het bedrijf vindt dat de gemeenten een verkeerde procedure van hun huishoudelijk afval hebben gevolgd.

Daar staat tegenover dat het voor het milieu niets uitmaakt, dat heet ‘de natuur”.

Meer CO2 en milieu onzin. Hier.

Astronoom Barendrecht:- Amateur astronoom Beau ter Ham uit Barendrecht ontdekt per toeval vreemde radiosignalen uit een ver sterrenstelsel.

Lees ook:Coalitie Barendrecht neemt wandeling in Rivierenbuurt .

De lege boot aan De Oude Maas in Barendrecht.

Barendrecht is geld kwijt aan Ouderen Barendrecht.

Nieuwe omroep Boobs niet welkom in medialand.

alle 13 dood
Elke nacht komen de overleden artiesten aan bod.