Suzanne uit Barendrecht gelukkig. Man komt op raadselachtige wijze om het leven.

Vrouwen zijn het gelukkigst in de periode nadat hun man op raadselachtige wijze om het leven is gekomen. Dat blijkt uit onderzoek.

Uitvaartcentra Barendrecht

Suzanne uit BarendrechtSuzanne uit Barendrecht:- Suzanne is het gelukkigst in de periode nadat haar man op raadselachtige wijze om het leven is gekomen toen deze struikelde over haar voet.

Suzanne uit Barendrecht zegt gelukkiger te zijn sinds de mysterieuze dood van haar partner. Ik kan nu tenminste weer lekker luisteren naar Radio AM5.

Suzanne uit Barendrecht:- Toen ik mijn man op raadselachtige wijze verloor door een val van onze trap, vielen veel zorgen weg”.

Het tragische ongeval gebeurde op een ochtend verteld Suzanne.

Bovenaan de trap struikelde mijn man over mijn voet om daarna met zijn hoofd op een kandelaar terecht te komen die onderaan de trap rechtop stond.

“Niet alleen krijg ik veel meer tijd voor mezelf, ook ontstaat er meer financiële ruimte.

Zo kreeg ik de beschikking over het vermogen van mijn helaas overleden echtgenoot. Dan is er ineens wél geld om leuke dingen te doen.
Kandelaar op hoofd:- De 42-jarige Suzanne verteld: “Na het overlijden van mijn man ben ik pas echt gaan leven”, vertelt ze.

“Natuurlijk kon ik me de eerste dagen niet helemaal laten gaan, maar nu geniet ik volop van de riante uitkering van de levensverzekering die mijn mijn afsloot, de dag voordat hij op tragische wijze struikelde en van de trap viel en een zware kandelaar op zijn hoofd kreeg.

De losse trede heb ik inmiddels vastgelijmd en ik heb een nieuwe kandelaar gekocht, aldus Suzanne uit Barendrecht.

Lees ook het verhaal van Ingrid uit Barendrecht.