Vrouw In Barendrecht doet gruwelijke ontdekking na kopen huis.

Vrouw in Barendrecht
Vrouw in Barendrecht
De gevonden 59 jarige overleden vrouw.

Vrouw in Barendrecht:- Het droomhuis waar je jaren naar zoekt en op een gelukkige dag dan uiteindelijk toch vindt, kan na aankoop toch heel wat meer mankementen vertonen dan gedacht.
Bij een Barendrechtse vrouw waren er geen gebreken, maar echter dingen te veel aanwezig in haar pas aangekochte woning aan de Paddewei in Barendrecht.
De nieuwe eigenaresse van een woning in ‘De Paddewei’, Barendrecht, kocht na jaren zoeken dit huis, maar ontdekte pas afgelopen weekend dat er ook aspecten waren waar ze niet voor had getekend.

 

Lijk op zolder:- Ze deed een akelige ontdekking, geen geest: ‘Het lijk van de vorige bewoonster lag nog op zolder in het huis‘.
Hoe lang het lijk van de 59-jarige vrouw al in het huis lag te vergaan, is volgens ‘Happy Nieuws Barendrecht‘ niet bekend.
Het zou volgens de  politie in Barendrecht echter niet om kwaad opzet gaan.
Een buurman vertelde aan ‘Happy nieuws Barendrecht’ dat de vrouw gehandicapt was. “Ze had hulp nodig bij verschillende taken en kon de dingen niet doen zoals een ander, hoewel ze wel flink bij de tijd was was”, aldus de buurman.

Vrouw in Barendrecht:-

Volgens hem woonde haar grootmoeder lange tijd bij haar in, maar stierf ze een jaar geleden onder verdachte omstandigheden. Het stoffelijk overschot van haar grootmoeder is gevonden met een bijl in haar voorhoofd.

Toen werd gezegd dat dit zelfmoord zou zijn geweest.
Vanaf dan kreeg de gehandicapte vrouw een verpleegster, maar die was blijkbaar maanden geleden al gestopt met langskomen.
“Toen haar grootmoeder zelfmoord pleegde met een bijl, gingen we soms kijken of alles oké was – of ze eten had, vervoer naar de supermarkt, zo van die dingen”, zei de buurman.
Toen de vrouw geen bezoek meer kreeg, gingen de buren er echter vanuit dat de gehandicapte vrouw verhuisd was.

De vrouw had geen familie.
Het huis werd geveild en de gas- en elektriciteitsvoorziening werd afgesloten. “Als we hadden geweten dat ze er nog woonde, hadden we tenminste op de deur geklopt om te vragen of alles oké was”, sloot de buurman af.

Lees ook:

Astronoom Barendrecht:- Amateur astronoom Beau ter Ham uit Barendrecht ontdekt per toeval vreemde radiosignalen uit een ver sterrenstelsel
Lijk in koffer waarschijnlijk zelfmoord.
De lege boot aan De Oude Maas in Barendrecht.
Barendrecht is geld kwijt aan Ouderen Barendrecht.
Nieuwe omroep Boobs niet welkom in medialand.

 

alle 13 dood
Elke nacht komen de overleden artiesten aan bod.