Vrouwen door de staat loslopend wild.

Anne Faber
Anne Faber
foto: Tingo

Nederlandse rechtstaat. 

Dat de Nederlandse wetgeving kut is weet iedereen. Zwijgrecht betekend in Nederland dat een verdachte gevrijwaard is om de waarheid te moeten vertellen. Indien men de wet wijzigt dat men indien niets zegt er een straf op staat van 20 jaar. Dit nog buiten de te verkrijgen straf van 240 uur dienstverlening. De rechtstaat Nederland is er voor de crimineel en niet voor het slachtoffer .

 

Neem nu Michael P. De man die eerder al een misdrijf pleegde met twee meisjes. Terwijl deze 12 jaar kreeg zonder tbs omdat hij geen behandeling wilde ondergaan liep alweer vrij te shoppen. Een goed leer voor de volgende, geen behandeling betekend ook geen tbs. Makkelijk toch?

Omdat de regering zich alleen bezighoudt met Brussel en zo veel mogelijk geld aan ontwikkelingshulp uitgeven kan de burger de tyfus genieten. Uitbuiten, meer btw, meer zorgpremie,  zelfverrijking e.d. aan de veiligheid wordt totaal geen aandacht gegeven. Als de EU maar bij mekaar blijft. Jammer voor Anne Faber maar dit is weer het bewijs dat de rechtstaat totaal heeft gefaald. Ook al zit men in een inrichting men kan daar gewoon een bewaakster neuken en een medebewoner met jong spuiten.

Anne Faber-zaak schokt Tweede Kamer maar ‘debat nu niet gepast’

Nee natuurlijk niet. Welke Minister is er verrantwoordelijk voor dit soort onzin. Wie laat nu iemand naar buiten om z.g.n. terug te keren in de maatschappij?

Waarschijnlijk binnenkort een tweet van Mark Rutt met de tekst: “We leven mee met…bla, bla, bla”.

.